„Erjedést, viszályt és ellenségeskedést kell előidéznünk egész Európában… és más földrészeken is. Ebből kétszeres hasznot húzunk… az országok hozzászoktak ahhoz, hogy bennünk elkerülhetetlen kényszerítő erőt lássanak… ily módon a gójok kormányai továbbra is az emberiség jótevőit és megmentőit fogják látni bennünk…"

— (Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei VII. Jegyzőkönyv)

Folyamatos demonstráció, melyet a turisták is láthatnak. „Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége felhívással fordul, a nyilvánossághoz.

A terv az, hogy 2011. június 6. naptól kezdődően legalább egy hónapon keresztül folyamatos demonstrációt jelent be. Sikere esetén addig folytatja a madridi példa alapján, amíg a bankok az egyoldalú szerződésmódosítást nem szüntetik meg és az árfolyamváltozás miatti többletként beszedett összeggel nem számolnak el.

Az előzetes egyeztetések szerint 24 órában a Hősök Terén egy felállított sátorban, háromnyelvű (magyar, angol, német) feliraton hirdetve, hogy a bankok a magyar családok kifosztói, azzal, hogy évi 5-600%-os nyereséget könyvelnek el, és kb. 3-4 Millió ember otthonának elárverezését kezdeményezik. 

  • Bank5
  • Bank_1
  • Bank_2
  • Bank_3_0

Simple Image Gallery Extended

(Mivel ezeket a feliratokat a turisták is láthatják, lefényképezhetik, s elvihetik a külfödre is annak a hírét, mit művelnek nálunk a bankok a lakossággal! - a szerk.)

Terveink szerint minden szakmailag és a célokkal egyetértő együttműködő szimpatizánsokkal napi 6 órát vállalva, forgó rendszerben tartanánk ügyeletet a kihelyezett sátorban.

Folyamatosan 3-4 fő jelenléte szükséges, valamint a jövő – menő szimpatizánsok jelenléte változó létszámmal. A folyamatos demonstráció alatt, öt alkalommal hirdetünk meg, nagy fellépő előadókkal felszólalásokat, programokat. Lesz nyitó nagygyűlés majd a kormány döntései alapján további fellépéseink. A programot most rakjuk össze, július 6 napra a nyitásra végleges lesz.

Várjuk, az érintet adósok, továbbá a szimpatizánsok segítségét az ügyelet adásába, valamint az éjszakai őrzési feladatokra együttműködőket.

Kérjük, aki vállalni tudja az ügyelet ellátását, alkalmanként 4-6 órában forgó rendszerben, névvel, telefonszámmal jelentkezzen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Budapest, 2011. május 30.

Köszönettel: Dabasi Tamás elnök

www.feherkemeny.com Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Telefon: 06-20/ 399-5821.