„Egy irgalmatlan nagy görbe orr, felette éles szemek, alatta ravasz ajkak mosolya, beárnyékolva két dugóhúzószerű hajfonat által, ezer rongyba foszló antic öltözet - valóságos mozaik - két sáros lábon ingó görbe hát, pintli és síp… ez a zsidó.”

— (Ónody Géza: Tiszaeszlár)

Mottó: EHHEZ KELL EGY AfD, vagy AfU? (Alternative für Ungarn)

Magyarországon mikor fogunk legalább a parlamenti qplerájban ilyet és így hallani, ahogy Alice Weidel beszél??? Ja, ehhez kell egy AfD?

Nem, csak magyar érdeket, magyar szívvel és ésszel SZOLGÁLÓ politikus, nem pedig prolitikuss kell, meg vér egy bizonyos alkatrészébe! Nem pártokban kell gondolkozni, hanem nemzetben, Hazában!

Élhető élettér kell! Idegenek nélkül!

Elhordanak mindenünket egy náci kondának az ukránokhoz! Számolatlanul öntik a pénzt Afrika bármelyik országába, de a magyar paraszt csak görnyed, ha még talpon van a gatyára vetkőztető adók után!!

Magyarok! Jó ez így?

Persze, hogy nem jó!

Hamis szöveg, hogy nem tehetnek másként! 

Lássuk meg, Magyarország egy folyamatos hazugság és adósság görgetegben él, ami mára a torkunkig ér! 

Lássuk meg, hogy hazug módon rabolják az életerőnket külső és belső élősködők!

Lássuk meg végre, hogy ez az élősködő törpeség, ami átvette Magyarország háttérhatalmi és a látszat szerint közvetlen irányítását, közvetlenül az életünkre tör! Minden módon és elképesztő erővel.

Sem a magyar munkások, sem a parasztok, sem az közalkalmazottak nem tudnak egyről a kettőre jutni. Ez mára újra tömeges jelenség. És csúszunk lefelé a lejtőn!

Olcsó híresztelésekkel etetik az embereket, hogy növekszik a munkabérek vásárlóereje. Mindenki tudja, hogy ez úgy ahogy elhangzott már mehet is a szemétbe, mert az első betűtől az utolsóig hazugság.

Ezen gondolkozzatok magyarok!

Az életetek a tét!

2024. február 4.

Lengyel Károly