„Egy irgalmatlan nagy görbe orr, felette éles szemek, alatta ravasz ajkak mosolya, beárnyékolva két dugóhúzószerű hajfonat által, ezer rongyba foszló antic öltözet – valóságos mozaik – két sáros lábon ingó görbe hát, pintli és síp… ez a zsidó.”

— (Ónody Géza: Tiszaeszlár)

Az ENSZ Közgyűlése elfogadta az arab országok azon határozatát, amely azonnali fegyverszünetet követel a palesztin-izraeli konfliktusövezetben – írja a RIA Novosztyi tudósítója.

120 ország szavazott az állásfoglalás mellett, 14 volt ellene, 45 pedig tartózkodott.
Íme a szavazás:
 
ENSZ szavazás x
Igen, jól látod, a Magyarországot képviselő bábu a "na, vajon kinek?" az utasítására a békefelhívás (fegyverszünet) ELLEN szavazott. Ez egyértelmű jelzése annak, hogy a hatalmon levő párt (zsidesz) ugyanolyan cionista gyilkos, mint a közel-keleti testvérpártja..
Mielőtt belemerülnék a témába: Hogy megelőzzem a "zsidógyűlölő" rágalmat, ezúton is igen nagy tisztelettel adózok pl. az alábbi zsidó származású:
 • Vámbéry Ármin orientalistának,
  aki elkötelezett magyar érzelmű tudós volt az 1800-as években és ő ment szembe - megcáfolhatatlanul - az akkori MTA "finnugoristákkal", bizonyítva, hogy a magyarság finnugor származása egy hazugság.
 • Mordechai Vanunu mérnöknek,
  aki felfedte a világ előtt az addig titkosan futó cionista atomprogramot, melynek "jutalma": börtön, majd állandó megfigyelés alatt, háziőrizetben kell leélnie a teljes hátralévő életét.
 • Radnóti Miklós költőnek,
  aki megírta a csodálatos "Nem tudhatom" c. versét.
 • Miko Peled izraeli békeaktivistának,
  aki teljes mellszélességgel kiáll a palesztinok önálló állama mellett, pedig katona apja részt vett 1948-ban a zsidó állam létrejöttéért folytatott harcokban, később azonban ő maga is a béke támogatója lett.
 • Norman Finkelstein írónak,
  aki megírta a "Holokauszt ipar" c. könyvét, lerántva a leplet a más halálán élősködő, meggazdagodó zsidókról - pl. Ellie Wiesel valamint számos "kárpótlással foglalkozó" zsidó szervezet.
 • dr. Israel Finkelstein a tel-aviv-i régészeti egyetem emeritus professzorának,
  aki a "Biblia és Régészet" c. művében leleplezte a bibliában leírt hazugságokat, melyek Dávid és Salamon életéről szólnak. (Mindkettőt legfeljebb - ha éltek egyáltalán - egy héber kecskepásztor törzs vezetőjének titulálja (!), mivel semmilyen régészeti bizonyíték nincs a leírtak alátámasztására. Illetve van, de a két kecske-vezér története valójában az egyiptomi történelemben III. Tuthmosis valamint III. Amenhotep fáraók írásos bizonyítékokkal igazolható története. Ugyanilyen csalás történt az ószövetségi Mózes és Noé személyére, akiket szintén "honosított" a zsidó hazugsággyár.
Tehát én a gonoszokat gyűlölöm...
Márai
Talán közismert, hogy korábban is a "magyar" kormány minden esetben megvétózta a cionista állam bűnei elleni ENSZ határozatokat (pl. amikor egy béke hajót támadott meg a cion banda és gyilkolta meg a béke aktivistákat, még egy zsidó rabbit is!!! - mert ezek ennyire "demokratikusak", "békeszeretők").
El lehet képzelni, mit művelnek most a Gázában rekedt mintegy 2 millió emberrel ...
Ez a szavazás valóban az igazság pillanata volt. Egy álarc utolsó morzsája is lehullt. Ezt a szavazást nem lehet semmivel megmagyarázni. Megjegyzem: még Kanada és Ukrajna (!!!) is (akik pedig igencsak amerika-barát politikát folytatnak) tartózkodott!!!
Amellett, hogy Orbánék nyíltan egy nép civil lakossága elleni tömeggyilkosság, vérengzés mellett álltak ki, még egyéb aspektusa is van a szavazásunknak:
 • Ezzel a nyílt kiállással a cionisták mellett hazánkat és a magyar embereket idehaza és a világban is az iszlám terrorizmus egyik céltáblájává tette. Ugyebár igencsak hatalmas iszlám tömegek tiltakoznak egyre vehemensebben a gázai mészárlások ellen. Rövidesen - amint a gázai betörés áldozatainak száma ismert lesz - világméretű iszlám megtorlások fognak kezdődni. Nem tüntetni, hanem gyilkolni fognak. Akit csak érnek... 
Ha nem tudnád, a déli határon az afgán tálibok vették át az ott felhalmozódott söpredék ("menekültek") irányítását. Ez a söpredék tegnap Horgoson lövöldözött, 3 ember meghalt.
Tehát fel vannak fegyverkezve, folyamatosan provokálnak, de a "magyar" kormány a határőröknek, rendőröknek csak "taxi szolgálatot" írt elő (a mi pénzünkön utaztatják az átszökött hulladékokat, semmiféle anyagi büntetés nélkül) a haza védelme helyett.
"Hajrá Magyarország" - hogy nem rohad ki a nyelve a cionista nemzetárulóknak, amikor ezt kimondják. Ezeknek Te, én, mi, magyar emberek csak megvetett, beáldozott (kifosztható) bábok vagyunk nekik a cionista világrend érdekében.
 • Az orosz-ukrán konfliktusban hangoztatott "béke politika" jelen esetben fel sem merült, a palesztin civil lakosság tömegmészárlására szavaztak.  Ennek kapcsán felmerül a kérdés: Vajon mennyire lehet igaz, hiteles az orosz-ukrán konfliktusban hangoztatott "mi a béke pártján állunk" duma, ezek után? (no igen, amúgy szinte mindent megszavaztak az ukrán bábkormánynak...)
 • És hogy én miért is nem csodálkozom, hogy kik ezek valójában, álljon itt csak néhány égbekiáltó aljasságuk a magyar nemzet ellen:
  • Aláírták a megállapodást, miszerint hazánk egészségügyében a legmagasabb szintű intézkedő szerv a WHO. Az a WHO, amelynek a vezetője egy köztörvényes, velejéig korrupt, megvett hulladék. Budapesten nemrég nyitották meg a WHO területi képviseletét ...
  • 20+ akkumlátorgyárral helyrehozhatatlan kárt okoznak hazánk környezetében, vízkészletében. Tudvalevő, hogy a veszélyes hulladékot a gyártó országnak (nekünk) kell visszavennie és tárolnia.
  • műjárványban kirívó aljasságokat követtek el a magyarság ellen az igazi információk (nemzetközi szaktekintélyek tiltakozásai) elhallgatásával, a kényszeroltásokkal, a gazdasági bűncselekmény kategóriájába tartozó "beszerzésekkel" (16ezer lélegeztető gép, amit most boldog-boldogtalannak osztogatnak - ingyen / a vakcinák vásárlásával, ahol milliárdos értékű terméket kellett kidobni, mert lejárt a szavatosságuk (hál' istennek, mondhatnánk, legalább nem tudták még jobban megmérgezni a lakosságot.). Pedig történt már egy kis revízió avilágban: Amerikában a legfelsőbb bíróság megállapította, hogy jogszerűtlen volt a kényszeroltás és azokat az embereket, akiket az oltás megtagadása miatt kirúgtak, most vissza kell vennie a(z állami) cégeknek és visszamenőleg ki kell fizetniük a bérüket.
Sajnos, még mindig vannak sokan, akiknek semmi nem tudja leoldani a zsidesz hályogot a szeméről. Mert ugyebár, van egy fletó (gyurcsótány). Ezt a pojácát viszont épp a zsidesz tartja életben és reflektor fényben, mert ezzel a barommal lehet az emberek nagy részét ijesztgetni. Ha ez a mostani gyilkos cionista hitvallás sem tud utat találni a szívéhez, akkor az illető tényleg reménytelen.
Még egy utolsó gondolat: nemrég olvastam az emberi agymosás témában Göbbels stratégiáját. Nos, a zsidesz 100%-ban e stratégia mentén kommunikál.