„A fejlődés alapjait csak magunkban keressük… csak az a mienk, amit önerőből értünk fel Sohasem jött létre nagy dolog ott, ahol a nemzet munkásai nem önmagukban, hanem másokban bíztak… A nemzeti nagyság alapja csak magában a nemzetben van.

— (Gróf Széchenyi István)

Ugyanezek a zsidók hozták ránk Trianont – pedig még olajunk sincs, csak vizünk, ami annak idején még nem volt olyan nagy érték.

AZ ÖRMÉNY NÉPIRTÁST IS LONDONBÓL "RENDELTÉK" MEG ÉS AZ "IFJÚ TÖRÖKÖK" ÁLNÉV ALATT A ZSIDÓK HAJTOTTÁK VÉGRE

Gerard Lowther brit nagykövet 1910 május 29.-én kelt jelentése szerint, amit Charles Hardinge brit külügyminiszternek küldött, arról számol be, hogy az Ottomán birodalomban egyértelműen zsidó-szabadkőműves hatalomátvétel történt. Amit a nagykövet nem tudott, hogy a hatalom-átvételt a brit birodalom titkosszolgálata és multinacionális bankárai szervezték meg. A cél az volt, hogy olajmonopóliumot szerezzenek a kaukázusi és Közel keleti térségben.

Az örményeknek azért kellett meghalniuk, mert részesülni akartak a saját ősi földjeiken kitermelt olaj hasznából. Emellett kiterjedt és jól működő kereskedelmi hálózatuk volt a török birodalomban. Ebben az időpontban már egész európát behálózták a cionista szabadkőműves "ifjú" zsidó szervezetek és a Rothschildok pénzével és támogatásával forradalmi mozgalmakat szerveztek. 1915-ben Talaat pasa a szabadkőműves török-zsidó kormány zsidó belügyminisztere táviratot küldött Aleppo városába, hogy a városban élő több tízezer örményt teljesen el kell pusztítani. A szintén zsidó Mustafa Kemal ("Attatürk") volt a fő irányító, az ő feladata lett a török birodalom feldarabolásának előkészítése. A török sajtó teljesen zsidó ellenőrzés alatt volt. Mint ma Magyarországon. A török hadsereg a legmodernebb angol, francia és német fegyverekkel volt ellátva és nagyon jó utánpótlásuk volt (a "keresztény" briteknek köszönhetően)! És a keresztény nyugati fegyverekkel lőtték halomra a keresztény örményeket, görögöket és a Gallipoliban partra szálló francia- angol haderőt is. Mustafa végig együtt működött a szovjet "forradalmár" zsidókkal is. Aztán most meg az egész mészárlást rákenik a muzulmánokra! Így megy ez a nyugati "keresztény" kultúrában. Ők jól élnek, mi meg csak háborúzzunk és szeressük a zsidókat!

Egy kis kiegészítés a 20.század történelméből (Amerika hangja – Szabad beszéd / Szittyakürt 2006. május-június)

Edgar J.Steele: SZENTSÉGES  HOLOCAUST-ból   /részlet/

"Az igazi holocaustok

... Azonban vannak valóságos holocaustok, amelyek tényleg megtörténtek a múlt évszázadban, amelyekre azonban nem emlékszünk. A 1,5 millió örmény vitathatatlan népirtása török elnyomóik által 1915-ben különösen őrjítő, hiszen Törökországot abban az időben donmeh muzulmánok uralták. Nos Önök nem biztos, hogy tudják, hogy a donmeh muzulmánok egy kizárólag zsidókból álló szekta, akik "megtértek" az iszlámhoz, azonban titokban tovább folytatták zsidó vallásuk gyakorlását, és nem házasodtak törökökkel. Ez volt a múlt évszázad első holocaustja  és ezt zsidók okozták" (A törökök nem ismerték el.)

A forradalom utáni időkben a zsidók uralta Szovjetunióban 20-80 millió fehér keresztényt gyilkoltak le szisztematikusan 1917 és 1953 között. Ez volt a 20. század második holocaustja, melyet közvetlenül zsidók követtek el."

A 20. század harmadik holocaustjában a szövetségesek tűzbombákkal bombázták Drezdát a II. világháborúban egyszerűen azért, hogy lássák, tudnak-e hatalmas tűzvihart okozni. Sikerült nekik, és az ezt követő szörnyű pusztításban több mint félmillió embert, többnyire civileket gyilkoltak meg, és elpusztították az egyik legszebb várost is. Mivel a háborút a zsidók uszítására és a zsidók érdekében folytatták, Drezda vére zsidó fejeken szárad ("Az ő vérük lesz a ti fejeteken"--hogy ezt a bibliai kifejezést kölcsönözzük, amelyet a zsidók mondogattak, akik Jézus Krisztus keresztre feszítését is elintézték)

A negyedik holocaust természetesen az amerikai nukleáris bombák ledobása Nagaszakira és Hirosimára. A zsidó kapcsolat egy rövid magyarázatot igényel. Amerika elvágta Japán olajellátását és Pearl Harbor megtámadására kényszerítette őket. Franklin Rooseveltnek előzetes tudomása volt Pearl Haborról, azonban direkt engedte, hogy ez megtörténjen, azért, hogy az amerikai nép annyira felháborodjon, hogy ezáltal Roosevelt háborút üzenhessen Japánnak, amely addig csupán Kinával állt háborúban.

Valójában a 20. század azon négy eseményét, amelyek igazán megérdemlik a holocaust elnevezést, maguk a zsidók okozták, saját céljaik érdekében! Mi több a "holocaust" egyfajta "ők ellenünk" mentalitást hoz létre a zsidókban, akik így tartják együtt hittestvéreiket: és a holocaust lehetővé teszi Izraelnek, hogy befolyásolja és irányítsa Amerika közel-keleti politikáját. A holocaust eltereli a figyelmet a zsidók által felbujtott számos 20. századi holocaustról is."

"Egyetértek azokkal, akik szerint az antiszemitizmus betegség.  A zsidóktól kapjuk el!"